[row] [column md=”4″]

Benchmarking

[collapsibles] [collapse title=”IT Kosten Review” ]

De METRI IT Kosten Review biedt onze klanten een gestructureerde methodologie voor het doen van een nulmeting van de IT prestaties.

Lees Meer

[/collapse] [collapse title=”IT Prijzen Review”]

De IT Prijzen Review biedt klanten een onafhankelijke gestructureerde methode om de diensten geleverd door externe leveranciers te benchmarken op marktconformiteit.

Lees Meer

[/collapse] [collapse title=”Applicaties”]

Application Reviews worden uitgevoerd op het gebied van Development en/of Maintenance & Support met als doel het optimaliseren van de presentatie en kosten / prijs ratio.

Lees Meer

[/collapse] [collapse title=”Performance Management”]

Op basis van een helder raamwerk ondersteunt METRI bij het vaststellen van de doelstellingen van de relevante stakeholders.

Lees Meer

[/collapse] [collapse title=”Component Based Measurement”]

METRI hanteert een dienstengeoriënteerd benchmark-model waarin elk component wordt gemeten en een waarde krijgt toegekend.

Lees Meer

[/collapse] [/collapsibles] [/column] [column md=”4″]

IT Advisory

[collapsibles] [collapse title=”Strategie”]

Is uw koers helder? Begrijpt u welke richting uw klanten op willen? Begrijpen uw klanten welke richting u op wilt en wat u kunt bieden?

Lees Meer

[/collapse] [collapse title=”Selectie”]

Het gehele traject van analyse en voorbereiding, het inventariseren en formuleren van eisen en wensen, het evalueren en selecteren van partije wordt vaak ervaren als een weg vol obstakels en onoverzichtelijke kruispunten.

Lees Meer

[/collapse] [collapse title=”Transitie”]

In de visie van METRI zijn de services het hart van het contract. Door de services als hart van het contract te nemen wordt flexibiliteit gecreëerd.

Lees Meer

[/collapse] [collapse title=”IT Governance”]

Wij helpen onze klanten om transparantie te creëeren met betrekking tot hun IT diensten, bijvoorbeeld door diensten catalogi, kostenallocatie, doorbelasting van kosten en kostenmodellen.

Lees Meer

[/collapse] [collapse title=”Business Cases”]

METRI helpt bij het opstellen van een IT Business Case om IT investeringen op merites te kunnen inschatten. De ervaring met benchmarken en de beschikbare marktgegevens zorgen dat aannames beter en zorgvuldig gevalideerd kunnen worden, ook wanneer er meerdere scenario’s worden gehanteerd.

Lees Meer

[/collapse] [/collapsibles] [/column] [column md=”4″]

Result

[collapsibles] [collapse title=”METRI Result”]

Result levert praktische invulling met programma-, transitie- en tijdelijk management voor het doorvoeren van ons ‘fact-based’ advies naar tastbaar en pragmatisch resultaat.

Lees Meer

[/collapse] [collapse title=”METRI en Werkdag”]

METRI werkt samen met Werkdag om detacheringsvragen te kunnen beantwoorden.

Lees Meer

[/collapse] [/collapsibles] [/column] [/row]

Boeingavenue 251 - 1119 PD Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777