Selectie en contractering

Vion is een internationale vleesproducent met productielocaties in Nederland en Duitsland en verkoopondersteunende kantoren in 13 landen wereldwijd. De 3 divisies Pork, Beef en Food Service leveren vers varkens- en rundvlees en bijproducten voor retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie. Vion levert aan klanten in de thuismarkten Nederland en Duitsland, maar ook aan de rest van de wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Boxtel (Nederland).

Vion heeft een IT landschap dat werd gehost in twee datacenters bij meerdere partijen. De wens is om het landschap onder te brengen in één datacenter bij één partij, die naast hosting ook het infrastructuur- en besturingssysteem management doet.

In een eerder stadium is er een leveranciersselectie gedaan, waarbij twee partijen overbleven. Eén daarvan is de huidige partij.

Vion wenste begeleiding door IDC Metri bij de definitieve selectie en contractering.

IDC Metri heeft de definitieve selectie begeleid door een aantal werksessies te organiseren over diverse onderwerpen, waarin specialisten van Vion en de beide leveranciers het betreffende onderwerp uitdiepten. Na de werksessies heeft IDC Metri Vion geadviseerd bij de keuze voor de leverancier. Besloten is om het contract met de huidige partij te verlengen.

Tijdens de contractering is in een aantal werksessies het contract doorgenomen en vastgesteld. Het uiteindelijke contract biedt significant betere voorwaarden en een duidelijke route richting een meer up to date dienstverlening. Zo wordt de huidige klassieke oplossing op termijn vervangen door een cloudoplossing.

Referentie Cases

Wij delen graag onze verhalen. Meer weten over de samenwerking met bovenstaande bedrijven? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Deze referentie is onderdeel van ons uitvoerige IT-Sourcing dienstverlening. Het is slechts één van de vele referenties die we bij IDC Metri hebben. Klik hier voor een volledig overzicht van al onze referenties.