Leveranciersselectie en contractonderhandeling Uitbesteding Servicedesk bij een internationaal opererende scheepsbouwer

Het internationaal opererende bedrijf kent meerdere locaties in de wereld en werkt met een grote verscheidenheid aan apparatuur. De afgelopen jaren was dit bedrijf zelf verantwoordelijk voor het leveren van de Servicedesk en on-site werkplekondersteuning aan de organisatie Men wilde deze werkzaamheden stroomlijnen en verwacht dit te kunnen doen door het uitbesteden van de Servicedesk en on-site werkplekondersteuning aan een externe partner met bewezen ervaring. Naast een efficiënter en goedkoper opererende Servicedesk werd gezocht naar meer flexibiliteit en goede kwaliteit dienstverlening gericht op de toekomst.

METRI heeft ondersteunt bij de laatste fase van het leverancierselectietraject waarbij 2 leveranciers betrokken waren. METRI heeft de concrete uitvraag gestroomlijnd en advies gegeven tijdens de beoordelingsfase.

Na de keuze voor een leverancier heeft METRI de contractonderhandeling zowel op inhoudelijk, financieel en juridisch gebied begeleid.

Het resultaat was een getekend 5-jaar contract met de geselecteerde leverancier binnen vier weken na selectie.

Referentie Cases

Wij delen graag onze verhalen. Meer weten over de samenwerking met bovenstaande bedrijven? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.