Intersaction, een investeerder die zich richt op niche en B2B ondernemingen met aanzienlijke groeipotentie, heeft samen met mede-investeerders Robert Pijselman en Luc Brandts aan METRI gevraagd om te adviseren bij de investerings- en overnametrajecten van zowel PQR en 2ML als van 5W.

Robert Pijselman zegt hierover:

METRI heeft ons bijgestaan in due dilligence processen rond de investering, overname en samenvoeging van deze bedrijven. In een kort tijdsbestek zijn ze in staat geweest om tot de kern door te dringen. Ze wisten helder en duidelijk de kansen en bedreigingen van deze investering in kaart te brengen. Fact based consulting aangevuld met persoonlijke observaties zorgden voor een goed en compleet beeld. Anders dan vele andere consultants, was METRI zeer to-the-point, puntig en scherp in haar analyses. Dat was ook precies wat we zochten: geen bevestiging, maar juist een scherpe blik. In volgende trajecten zullen we ze zeker opnieuw gebruik maken van hun kennis en expertise.

Referentie Cases

Wij delen graag onze verhalen. Meer weten over de samenwerking met bovenstaande bedrijven? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.