Webinar: IT-Contracten: Wapen je voor een complexe werkelijkheid!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
2020-12-31 16:00:00

Webinar: IT-Contracten: Wapen je voor een complexe werkelijkheid!

Veel organisaties zijn door onze digitale wereld afhankelijk van de goede werking van informatietechnologie. Hiervoor is het van belang om je IT-zaken op orde te hebben. Voor het kopen van bepaalde diensten wordt een IT-contract opgesteld.

IT-contracten zijn, zoals de naam al zegt, niets minder dan ‘gewone’ contracten, zoals algemene inkoopvoorwaarden, privacyverklaringen, arbeidscontracten, softwareovereenkomsten, SaaS-overeenkomsten, Cloud overeenkomsten, continuïteitsregelingen (escrow). In een dergelijk contract worden afspraken gemaakt over bijvoorbeeld de prijs, garantie of aansprakelijkheid van een goed of dienst.

Er kunnen problemen ontstaan bij het opstellen of naleven van een IT-contract. Zo bestaat er vaak onduidelijkheid over wat er geleverd moet worden of onder welke voorwaarden er geleverd dient te worden. Het is van belang dat er duidelijke afspraken worden gemaakt en dat deze schriftelijk worden vastgelegd in een contract.

In dit webinar vertelt Aukje van Eck over het opstellen van IT-contracten, de trends, valkuilen, aandachtspunten en waarom het belangrijk is om afspraken vast te leggen in een IT-contract.Deel dit artikel:

Over Webinar: IT-Contracten: Wapen je voor een complexe werkelijkheid!

Sprekers
Aukje van Eck

Aukje van Eck
— Senior Consultant Metri

Datum & tijd
31 Dec 2020 16:00
Vragen?

Tel + 31 20 655 1777

Boeingavenue 251 - 1119 PD Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777