IT Sourcing Strategie

In een markt waar technologie en digitalisering steeds meer bepalend zijn voor een bedrijfsstrategie, is het hebben van een strategische IT sourcing aanpak, essentieel. Voor het optimaal aansluiten bij de veranderende vraag en behoefte van de business is het fact based IT sourcing advies van METRI een ideaal startpunt voor een nieuwe IT sourcing strategie.

Alle maatschappelijke en technologische ontwikkelingen van de laatste jaren hebben grote invloed op de inrichting en aanpak van de IT sourcing strategie van organisaties. Zowel IT-dienstverleners als hun klanten ervaren de trends van korter lopende contracten, de wens tot grotere flexibiliteit en de behoefte aan meer transparantie. De digitalisering van business modellen heeft grote invloed op de IT-keuzes van de klant.

Door de markt is de afgelopen jaren zeer veel ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van IT sourcing. Daarom is het mogelijk om processen te versnellen en te standaardiseren. Met behulp van een flexibele en fact based aanpak van de IT sourcing strategie, is METRI in staat om zowel de klant als de IT-dienstverlener beter te laten aansluiten bij de veranderende vraag en behoefte van de business. METRI behaalt aantoonbare resultaten met deze aanpak en is in staat om strategietrajecten met 50% te vereenvoudigen en te verkorten.

De optimale kennis van de leveranciersmarkt, hun strategie en dienstenportfolio’s, in combinatie met een financieel goed onderbouwde sourcing strategie biedt snel zicht op praktische en realistische sourcing scenario’s.

Korte intensieve wekelijkse sprints met alle belanghebbenden, inclusief de business vertegenwoordigers, maximaliseren het draagvlak voor een uit te werken sourcing strategie. Zowel grote als kleinere organisaties ervaren deze aanpak als verhelderend, concreet en doelgericht.

Meer weten?

Spreek gelijk een specialist, neem contact op met METRI voor een snel en duidelijk antwoord:

Stel je vraag

References

Internationale energiemaatschappij

Lees Meer

NBD Biblion

Lees Meer

Stedin

Lees Meer

Thales

Lees Meer

Non-food retailer

Lees Meer

SAP RightSourcing

Lees Meer

Vitens

Lees Meer

Boeingavenue 251 - 1119 PD Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777