IT Sourcing

Een duidelijk beeld van de veranderingen in uw markt, binnen uw organisatie, uw IT services en uw partner ecosysteem is een cruciaal startpunt voor innovatie. Om een langere termijn digitale transformatie te realiseren is een gedetailleerde analyse van de sourcing aanpak essentieel. U kunt niet alles meer zelf.

De noodzaak voor wendbaarheid, meer efficiëntie en hogere toegevoegde waarde zien we terug in de vraagstukken die de CFO, de CIO of de business owners voorleggen aan METRI. De vraag ‘zijn onze IT-kosten marktconform?’ is snel veranderd in ‘hoe dragen de investeringen in IT maximaal bij aan het resultaat van onze business’

Sourcing van IT diensten en het vinden van de juiste leveranciers die optimaal samenwerken vanuit een ecosysteem heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste onderdelen van de strategische bedrijfsvoering van ondernemingen. Interne en externe ontwikkelingen dwingen bedrijven tot steeds meer snelheid, transparantie en flexibiliteit bij de inrichting en besturing van hun IT-dienstverlening. De manier waarop de sourcing strategisch vorm wordt gegeven is hierbij van cruciaal belang. De gestructureerde METRI-aanpak geeft klanten de zekerheid de juiste vragen te stellen om uiteindelijk te komen tot de beste IT sourcing strategie waarmee een digitale transformatie zijn vorm krijgt.

Meer weten?

Spreek gelijk een specialist, neem contact op met METRI voor een snel en duidelijk antwoord:

Stel je vraag

Boeingavenue 251 - 1119 PD Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777