Skip to content

Wordt 2017 het jaar van de grote omwenteling?

Auteur(s): Sytse van der Schaaf

Trump als Amerikaanse president, de Brexit en het Oekraïne referendum in Nederland. In 2016 hebben kiezers voor een aardverschuiving in de politiek gezorgd. Op tal van terreinen gaan we overstag en komt er een opvallend andere koers. 2017 gaat er wat dat betreft gegarandeerd anders uitzien.

Ook binnen Nederlandse organisaties moet in de IT het roer om. Sneller, beter, goedkoper en met meer toegevoegde waarde voor de business. Dat zijn binnen veel organisaties de kwalificaties waaraan ICT moet voldoen. De research producten van METRI geven organisaties feiten gebaseerde kennis in handen om die sprong naar een ingrijpende vernieuwing van IT succesvol te kunnen maken.

In 2016 heeft METRI Research de cloud werkplek en het succesvol outsourcen van agile software-ontwikkeling op de agenda gezet. Onderaan dit bericht vindt u een top tien van de METRI Research artikelen. Dit jaar komen we onder andere met een whitepaper over next generation WAN-connectiviteit, kijken we naar de toepassing van robotisering bij end user management en geven we onze visie op het benchmarken van security. Ook komen we met een maturity model om organisaties beter de overstap naar clouddiensten te laten maken.

Kortgeleden is METRI Research succesvol geïntegreerd in de huidige website van METRI. De research en METRI site profiteren door deze integratie maximaal van elkaars content en bereik. Daarnaast is het een stuk eenvoudiger gemaakt om in het nieuwe Research Knowledge Center content te downloaden. Het resultaat is te bewonderen op https://metrigroup.com/fact-based-knowledge-center. We zijn benieuwd naar je mening.

Op de hoogte zijn van trends en ontwikkelingen inspireert, iedere dag! METRI Blogs en METRI Research zorgen voor de kennisbrug naar ons vakgebied: Fact Based. Ik zou je willen uitnodigen METRI te volgen op LinkedIn door op deze link te klikken: https://www.linkedin.com/company/metri en vervolgens volgen/follow aan te klikken. Je ontvangt zo de meest recente Blogs, Research papers en kennisartikelen van METRI.

Lees verder

Laatste IT-nieuws? Volg IDC Metri op LinkedIn

Nieuwsbrief

Boeingavenue 238 - 1119 PZ Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777