Skip to content

Gewend aan een vacature die wel zes maanden openstaat? Wij niet!

Auteur(s): Lucas Blom

De juiste mensen vinden voor je bedrijf is knap lastig. Dat geldt tegenwoordig voor bijna alle functies. Maar het is aanzienlijk moeilijker in de hogere regionen van de IT. Zoals mensen voor (senior) managementposities en specialisten op het gebied van portfolio-, programma- en projectmanagement, IT-architectuur of IT-regie.

IDC Metri heeft jarenlange ervaring met werving en selectie van deze talenten. Dat hebben we nooit aan de grote klok gehangen, omdat het niet onze core business was. Bestaande klanten kloppen echter steeds vaker bij ons aan omdat ze met een vacature zitten die ze via de geijkte weg niet kunnen vervullen. Door ons enorme netwerk en diepgaande kennis van IT-vraagstukken lukt het ons snel met uitstekend gepositioneerde kandidaten te komen.

Vanwege deze groeiende vraag hebben wij besloten dat executive search de vierde pijler onder IDC Metri wordt. “We kennen onze opdrachtgevers en de markt goed. Met onze kennis van IT en ons uitgebreide netwerk zijn we in staat complexe functies in te vullen”, zegt Kees Slegt, recruiting specialist en Client Director bij IDC Metri. “We werken vanuit de inhoud. Een gelikt cv zegt ons niets.”

Meer weten? Je kunt Kees Slegt bereiken via 020-6551777 of een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Lees verder

Laatste IT-nieuws? Volg IDC Metri op LinkedIn

Nieuwsbrief

Boeingavenue 238 - 1119 PZ Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777