METRI Research

METRI Research is fact based. De whitepapers en kennisartikelen zijn gebaseerd op meerdere bronnen, waaronder sourcing en benchmarking onderzoeken, marktonderzoek, online deskresearch, interviews met toonaangevende externe experts, opiniemakers en natuurlijk eindgebruikersorganisaties.

Om de juiste beslissingen te kunnen nemen is het noodzakelijk om praktische ervaring en een pragmatische insteek te koppelen aan de uitdagingen van vandaag en morgen. De METRI Research content biedt inspiratie over een brede waaier aan IT-vraagstukken en reikt concrete argumenten aan voor nieuwe oplossingsrichtingen.

Zoals altijd bij METRI is Research fact based. De informatieproducten worden samengesteld uit meerdere bronnen, waaronder sourcing en benchmarking onderzoeken, marktonderzoek, online deskresearch en interviews met toonaangevende externe experts en opiniemakers.

Fact Based Research Knowledge Center »

In het Fact Based Research Knowledge Center zijn de volgende research producten terug te vinden:

 • METRI Blogs:
  De consultants van METRI komen bij het benchmarken en in hun sourcing advieswerk regelmatig opmerkelijke zaken tegen in de IT. In deze blogs is hun opinie en visie over trends en nieuwe ontwikkelingen in de IT terug te vinden.
 • METRI Artikelen:
  Research begint met kijken en constateren. En dan een oplossing zoeken, want problemen van vandaag los je vaak niet op met technologie van gisteren. Doe inspiratie op bij de artikelen van METRI Research over een vernieuwende toepassing van IT.
 • White Papers:
  Wat zou de IT-industrie zijn zonder informatie die tot ons komt via een grote stroom white papers? De ene white paper is alleen de andere niet. METRI Research combineert informatie uit meerdere bronnen om onafhankelijke en praktisch toepasbare informatie te bieden die executives, CIO’s en IT-managers helpt om beslissingen te nemen.
 • Boeken:
  Soms biedt een white paper te weinig ruimte en diepgang om een brede visie op papier te zetten. METRI bracht in 2016 het boek ‘Oog om oog, hand in hand’ uit om het belang van een lange termijn perspectief op sourcingrelaties te onderstrepen. Een groep van ruim 20 CIO’s droeg bij aan een discussie over de IT-sector die steeds meer trekken heeft gekregen van de fast food-branche en snel van hype naar hype trekt zonder al te veel diepgang. In een volatiele IT-markt is deze cyclus te doorbreken als partijen kiezen voor een goede en professionele langetermijnrelatie.

White Papers