Een zorginstelling wil voor het beheer van haar ICT-omgeving een heldere overeenkomst met een externe ICT dienstverlener afsluiten tegen een verantwoorde investering.

Metri is gevraagd om de zorginstelling te ondersteunen bij het contracteren van de externe dienstverlener én de aanbieding van deze leverancier van een IT benchmark te voorzien.

Het hierbij gestelde doel is om gezamenlijk toe te werken naar een contractendossier vanuit de gestandaardiseerde Metri contrateringsmethode. Hierdoor zal de zorginstelling in de ‘run’ fase van het contract sturen op de gemaakte afspraken en heeft het zekerheid gedurende de looptijd van het contract een marktconform tarief te betalen voor de af te nemen diensten.

Door middel van workshops heeft de zorginstelling samen met de leverancier, onder begeleiding van Metri de benodigde contractdocumenten ingevuld. Tot slot is de financiële aanbieding door Metri getoetst op marktconformiteit.

Het resultaat van de opdracht was een getekend contract met bijbehorende bijlagen voor dienstbeschrijvingen, service levels agreement, regievoering, financiële afspraken en transitie afspraken.

Referentie Cases

Wij delen graag onze verhalen. Meer weten over de samenwerking met bovenstaande bedrijven? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.