Promedico ICT is een significante speler op de Nederlandse markt van informatiesystemen voor de eerstelijnszorg. De zorgsector is een sector waar technologie en ICT steeds belangrijker worden om cliënten te bedienen. Aangezien er met medische persoonsgegevens wordt gewerkt, is een goede en veilige Infrastructuur en ontwikkelomgeving voor Promedico een strategische business voorwaarde.

Promedico heeft in 2017 een Leverancier geselecteerd voor onder meer Infrastructuur Cloud Services, netwerk services, technisch applicatiebeheer en werkplekservices. De As-Is situatie is daarbij door middel van een kortlopend contract door de gekozen Leverancier overgenomen.

Promedico heeft IDC Metri begin 2018 gevraagd onderzoek te doen naar onder andere de vraag of Promedico en de gekozen partij klaar zijn voor contractering, de voorgestelde transformatie aanpak naar een to-be situatie, de uitvoering van het beheer en de kosten te beoordelen. IDC Metri heeft een data-analyse uitgevoerd, interviews gehouden met Promedico en de gekozen Leverancier en tot slot een benchmark op hoofdlijnen uitgevoerd. Op basis van de verkregen kennis en informatie heeft IDC Metri een rapport uitgebracht met bevindingen en aanbevelingen per door Promedico gestelde onderzoeksvraag. Deze activiteiten dienden in een korte tijdsperiode van 2 maanden plaats te vinden.

IDC Metri heeft vervolgens Promedico bij de contractonderhandeling zowel op inhoudelijk, financieel als ook juridisch gebied begeleid. Dit betrof het contract van de To-Be situatie inclusief de transformatie van de As-Is situatie naar de To-Be situatie. Deze contractonderhandeling werd in een snelle en efficiënte manier binnen 2 maanden uitgevoerd.

Het resultaat was een getekend contract binnen tijd en budget.

Referentie Cases

Wij delen graag onze verhalen. Meer weten over de samenwerking met bovenstaande bedrijven? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Deze referentie is onderdeel van onze uitgebreide IT-Sourcing dienstverlening. Het is slechts één van de vele referenties die we bij IDC Metri hebben. Klik hier voor een volledig overzicht van alle referenties.