NCOI Groep (NCOI) is een succesvolle organisatie van gerenommeerde opleiders, die ieder een eigen en sterke positionering hebben in de (private) onderwijsmarkt. In de afgelopen jaren is NCOI uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van praktijkgerichte en erkende opleidingen en trainingen voor werkenden. Om de groei optimaal te blijven faciliteren, is de ondersteuning door middel van ICT verder geprofessionaliseerd. Daartoe zijn een aantal initiatieven in gang gezet.

NCOI heeft METRI gevraagd te helpen bij het concretiseren van contracten en deze vervolgens op marktconformiteit toetsen. METRI heeft deze opdracht ingevuld door het opstellen van contracten en bijlages (MSA, DFA, SLA, PDC, Governance, OLA, etc.) en de invulling van de dienstverlening afgestemd op de behoefte van NCOI. De nieuwe contracten zijn daarna op marktconformiteit getoetst. Binnen de scope van de opdrachten vielen zowel infrastructuur leveranciers als software beheer en ontwikkel leveranciers in Nederland of ‘near shore’ landen.

Daarnaast heeft METRI succesvol ‘Supplier Performance Management’ geïmplementeerd voor een van de belangrijkste software development leveranciers. Hiermee meet METRI periodiek de kwaliteit, productiviteit en risico’s van de opgeleverde releases en adviseert waar er aandacht aan besteed moet worden.

Referentie Cases

Wij delen graag onze verhalen. Meer weten over de samenwerking met bovenstaande bedrijven? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.