Voor een internationaal opererend bedrijf liep het huidige contract inzake de lease en support van ongeveer 150 Multi Functional Printers af. Vanwege voornamelijk kostoverweging is besloten een nieuwe Leverancier te selecteren voor het leveren van Multi Functional Printers.

METRI is gevraagd te ondersteunen bij dit leverancierselectieproces onder meer vanwege haar kennis van de printermarkt en eerder ervaring met printerselecties.

METRI heeft daartoe een RFQ document opgesteld waarop een geselecteerde shortlist van leveranciers heeft ingeschreven. Vervolgens heeft een downselect plaatsgevonden op kwaliteit en prijs. De overgebleven leveranciers hebben daarna hun offertes aangescherpt, onder andere op basis van een verduidelijkte behoefte. Na de door METRI gefaciliteerde eindonderhandeling is vervolgens een nieuw contract afgesloten voor 5 jaar met optioneel 2 jaar verlenging. De afgesproken prijzen liggen onderaan de bandbreedte binnen de huidige markt, en de afgesproken condities zijn marktconform.

Het contract is op tijd en binnen budget afgesloten.

Referentie Cases

Wij delen graag onze verhalen. Meer weten over de samenwerking met bovenstaande bedrijven? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.