Hogeschool VHL leidt hoogwaardige, ambitieuze en innovatieve professionals op die bijdragen aan een duurzame wereld. Hogeschool VHL heeft ca. 4.600 studenten en 400 medewerkers.

Hogeschool VHL maakt op dit moment gebruik van de ICT voorzieningen van de Wageningen Universiteit & Research center (WUR). Als gevolg van de beëindiging van de samenwerking met WUR is het noodzakelijk om de ICT-infrastructuur en bijbehorende dienstverlening te ontvlechten uit de WUR ICT-omgeving.

Hogeschool VHL diende daartoe de diensten uit te besteden.

METRI is gevraagd Hogeschool VHL te begeleiden bij de aanbesteding inzake de ontvlechting van de ICT.

“VHL heeft de samenwerking met METRI als zeer prettig ervaren, waarbij de vooraf aan METRI gevraagde inzet, om toch vooral druk op het VHL tempo te houden, om de noodgedwongen deadlines te behalen, uitstekend is uitgevoerd.”

Voor de ontvlechting is een niet-openbare procedure gevolgd. METRI heeft Hogeschool VHL begeleid bij de gehele aanbestedingsprocedure; van het samenstellen van de aanbestedingsdocumenten inclusief selectie/gunningcriteria en weging, tot begeleiden van de beoordeling aanbiedingen en feitelijke contractering. Vanwege de krappe deadline voor het plaatsvinden van de ontvlechting is gedurende de gehele aanbesteding zeer strak gestuurd op het behalen van de mijlpalen om tijdig een leverancier te kunnen contracteren. Deze mijlpalen zijn gehaald en het contract is op tijd getekend zodat de gekozen leverancier ook op tijd invulling kon geven aan de ontvlechting.

Referentie Cases

Wij delen graag onze verhalen. Meer weten over de samenwerking met bovenstaande bedrijven? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.