Elastique is een Digital Product House dat al meer dan 10 jaar succesvolle digitale producten ontwikkelt voor organisaties die serieus nadenken over hun digitale toekomst. Organisaties die hun positie in de markt blijvend willen versterken en grote impact willen maken op hun klanten. het bedrijf past niet in een hokje van managementconsultants, nichespelers of van een traditioneel IT-bedrijf. Elastique helpt organisaties aan de beste klantgerichte oplossingen voor de nieuwe economie.

Voorspelbaarheid en betrouwbaarheid van afspraken is een bepalende factor in de manier waarop Elastique met haar klanten wil omgaan. De 45 professionals zetten dagelijks de meest uiteenlopende digitale uitdagingen om in hoogwaardige bedrijfs en missie kritische oplossingen. Om hen in die kracht te zetten, maar wel de voorspelbaarheid aan klanten vorm te kunnen geven is het bedrijf op zoek gegaan naar een partner die een deel van het begrotingsproces van hen over kan nemen.

Metri en Elastique hebben een Proof of Value uitgevoerd om te kijken of de begrotingen van Elastique door Metri kunnen worden uitgevoerd. Daarvoor is eerst een al gerealiseerd project blind opnieuw begroot. Vervolgens is een nog te starten project onafhankelijk door zowel Metri als Elastique begroot.

De begrotingen van beide projecten lagen voldoende dicht bij elkaar om Elastique het vertrouwen te geven dat de begrotingen door Metri een goede basis zijn voor de voorspelbaarheid en betrouwbaarheid die Elastique haar klanten wil bieden.

Referentie Cases

Wij delen graag onze verhalen. Meer weten over de samenwerking met bovenstaande bedrijven? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Deze referentie is onderdeel van de IT-Intelligence diensten die IDC Metri levert. Het is slechts een van de vele referenties die we hebben. Klik hier voor het volledige overzicht van alle referenties van IDC Metri.