Bij METRI geloven we dat je samen meer bereikt dan alleen. Om die reden bouwen wij aan een netwerk van strategische en content partners die ieder de beste oplossing op hun terrein bieden. Hun specialisme versterkt ons IT-vakmanschap en zo helpen we elkaar meer waarde te leveren aan klanten en organisaties.

Exclusive Partnership

Galorath - Metri

2018: IT-adviesbureau Metri is een samenwerking aangegaan met CAST Software. Via de strategische samenwerking leveren de twee partijen een combinatie van data over software- en systeemkwaliteit met benchmarkgegevens over een specifieke markt. Volgens de partners zorgt dit voor meer transparantie in de markt voor IT-oplossingen.

2020: IT adviesbureau Metri is een exclusieve partnership aangegaan met de wereldwijd toonaangevende leverancier van begrotingssoftware Galorath. Metri, van oudsher bekend om haar onafhankelijke IT benchmarking en IT sourcing dienstverlening, is in snel tempo haar IT Intelligence dienstverlening aan het uitbreiden. Volgens Harold van Heeringen is het partnership met Galorath het ontbrekende puzzelstukje waarmee de dienstverlening binnen de Estimation Suite nu compleet is.

2021:  Metri en ScopeMaster® technologies zijn een exclusieve samenwerking aangegaan voor de Nederlandse markt. Organisaties die het risico op grote projecten willen verminderen, goedkopere, betere en snellere softwareontwikkeling willen, kunnen nu profiteren van de gecombineerde ervaring en wijsheid van Metri en de hyperautomatisering van vereistenanalyse en -meting van ScopeMaster.

Online platformen