Skip to content

Metri gaat partnership aan met begrotingsguru Galorath

Auteur(s): Harold van Heeringen

IT adviesbureau Metri is een exclusieve partnership aangegaan met de wereldwijd toonaangevende leverancier van begrotingssoftware Galorath. Metri, van oudsher bekend om haar onafhankelijke IT benchmarking en IT sourcing dienstverlening, is in snel tempo haar IT Intelligence dienstverlening aan het uitbreiden. Volgens Harold van Heeringen is het partnership met Galorath het ontbrekende puzzelstukje waarmee de dienstverlening binnen de Estimation Suite nu compleet is.

Dankzij deze samenwerking worden de IT projectbegrotingen feitelijk gemaakt met minder onzekerheden. Veel klanten kijken terug op succesvolle programma’s dankzij onze langjarige samenwerking. Ik ben trots dat we deze diensten exclusief aan IT Nederland blijven bieden.
– Sergej Berendsen, Algemeen directeur Metri

Veel organisaties beseffen het niet, maar het nauwkeurig begroten van software realisatieprojecten is extreem belangrijk, zeker ook in de agile wereld, en verhoogt het succespercentage van projecten enorm. Hierbij gaat het om vragen als ‘Hoeveel functionaliteit is er klaar per team op bijvoorbeeld 31 december?’ of ‘Hoeveel mensen moet ik in de teams zetten om de doelen te bereiken en wat kost dat?’ Gecertificeerde Metri consultants kwantificeren de requirements en geven onderbouwd antwoord op dit soort vragen, uiteraard met gebruik van de Galorath tooling en de Metri database met de data van tienduizenden projecten, releases en sprints.

De Metri IT Intelligence dienstverlening bestaat nu uit 4 suites met onderliggende diensten:

Metri helpt haar klanten met de meeste waarde uit hun IT te halen, altijd fact-based en gebaseerd op internationale standaarden, data en best practices.

Lees verder

Laatste IT-nieuws? Volg IDC Metri op LinkedIn

Nieuwsbrief

Boeingavenue 238 - 1119 PZ Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777