Skip to content

Metri versterkt zijn team met twee Client Directors

Auteur(s): Lucas Blom

Metri versterkt per 1 januari 2021 zijn team met Martijn Groenewegen in de rol van Client Director. Vanuit deze rol zal hij voor geselecteerde klanten, als sparringpartner helpen de strategische bestuurbaarheid van de IT-functie te vergroten. Daarnaast zal Martijn zich inzetten voor een betekenisvolle benadering van relevante vraagstukken op onder meer het domein van digitale transformatie, uitbesteding en IT-leiderschap.

Hij kan hierbij bogen op jarenlange ervaring als CIO en IT-directeur in de financiële dienstverlening, semi-overheid en industrie.

Ik ben bijzonder blij en trots dat ik met Metri deze volgende stap kan zetten in onze intensieve samenwerking, die teruggaat tot 2012, met als rode draad een krachtige positionering van IT in de Nederlandse boardrooms. 

Martijn Groenewegen (e-mail op aanvraag)

Naast Martijn Groenewegen voegt Metri ook Kees Slegt toe aan zijn team. Ook Kees zal de rol van Client Director op zich nemen. Hij zal zich daarbij richten op twee zaken: voor geselecteerde klanten zal hij zo veel mogelijk toegevoegde waarde genereren met onze dienstverlening. Daarnaast zal hij ervoor gaan zorgen dat de transities en transformaties die Metri begeleidt, worden ondersteund door de juiste professionals.

Kees heeft jarenlange ervaring als CIO, IT-directeur en partner in de financiële dienstverlening, bij een internationaal toonaangevende serviceprovider en bij een gerenommeerd werving- en selectiebureau.

Ik kijk met ontzettend veel plezier uit naar de samenwerking met het volledige Metri team om samen onze klanten en opdrachtgevers optimaal te bedienen. Dat doen we vanuit het Benchmark, Sourcing en IT Intelligence portfolio van Metri en het invullen van de benodigde functies en rollen.

Met andere woorden: het leveren van de perfecte maatwerkoplossing, gecombineerd met de juiste professionals die het gaan waarmaken. Voor mij is het mooi dat al mijn ervaringen hierin samenkomen.

Kees Slegt (e-mail op aanvraag)

Lees verder

Laatste IT-nieuws? Volg IDC Metri op LinkedIn

Nieuwsbrief

Boeingavenue 238 - 1119 PZ Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777