METRI Research

Zoals gebruikelijk bij METRI is Research gebaseerd op feiten uit de dagelijkse toepassing van IT in organisaties. Op basis van fact based inzichten uit benchmarkstudies en gericht klantonderzoek verschijnen er op regelmatige basis researchproducten als whitepapers en kennisartikelen die concreet bijdragen aan een betere toepassing van IT.

METRI Research is fact based. De whitepapers en kennisartikelen vanuit METRI Research zijn gebaseerd op meerdere bronnen, waaronder sourcing en benchmarking onderzoeken, marktonderzoek, online deskresearch, interviews met toonaangevende externe experts, opiniemakers en natuurlijk eindgebruikersorganisaties.

Die kennis heeft de nodige toegevoegde waarde. Organisaties moeten de komende jaren grote veranderingen doormaken om hun concurrentiepositie en het onderscheidend vermogen in de markt een nieuwe impuls te geven. Meer nog dan een enabler wordt de juiste inzet van technologie als een kritische succesfactor gezien die bepalend wordt voor de strategie en toekomstige koers van organisaties.

Om de juiste beslissingen te kunnen maken rond technologie maar vooral ook rond de organisatie is het noodzakelijk om praktische ervaring en een pragmatische insteek te koppelen aan de uitdagingen van vandaag en morgen. Met deze aanpak brengt METRI Research de toepassing van IT op een hoger plan.

  • Whitepapers
    Wat zou de IT-industrie zijn zonder informatie die tot ons komt via een grote stroom whitepapers? De ene whitepaper is alleen de andere niet. METRI Research combineert informatie uit meerdere bronnen om onafhankelijke en praktisch toepasbare informatie te bieden die CIO’s en IT-managers helpt om beslissingen te nemen. Deel je mening met anderen én met ons, spar online met deskundigen of laat in een custom research project uitzoeken hoe jouw organisatie een stap verder kan komen met technologie.
  • Roadmap
    In een publicatieschema vind je de onderwerpen terug die METRI Research de afgelopen maanden uitgebracht heeft en die de komende maanden zullen verschijnen. Briljant idee of prangende vraag? Laat het ons weten.
  • Oog om Oog, Hand in Hand – Van egosysteem naar ecosysteem.
    Alle rapporten en goedbedoelde initiatieven ten spijt lijkt onze IT-sector steeds meer op de fast food-branche. Dagelijkse verleidingen vliegen ons om de oren, meer voor minder. Van hype naar hype en liefst heel snel. Een groep van ruim 20 CIO’s en executives van IT-leveranciers probeert deze cyclus te doorbreken. Samen met METRI nemen ze het initiatief om, op basis van open gesprekken en stevige discussies, elkaar uit te leggen wat het belang van een goede en professionele langetermijnrelatie is passend bij de volatiele IT-markt. Wat verwachten we van elkaar, wat verbaast ons, hoe zouden we willen dat het ging?

[list-group linked=”true”]

[list-group-item link=”www.metriresearch.com”] Bezoek METRI Research
METRI Research biedt inspiratie over een brede waaier aan IT-vraagstukken en reikt concrete ideeën aan voor nieuwe keuzes [/list-group-item]

[/list-group]