Skip to content

Uitbreiding team applicatiemanagement

Auteur(s): Diederik Wortmann

Kunt u zich voorstellen… André Nadorp

De wereld van applicatieontwikkeling- en beheer is de laatste jaren enorm aan het groeien. Maatwerkomgevingen worden steeds meer vervangen door standaard applicaties. METRI groeit en doet continu onderzoek naar de marktconformiteit van applicatieontwikkeling- en beheer. Om die reden is ruim een half jaar geleden André Nadorp aangetrokken om het METRI-team te versterken.

André is managing consultant bij METRI. Gedurende zijn carrière heeft hij in de IT applicatie- ontwikkeling en beheeromgeving gedegen kennis en ervaring opgedaan van alle onderliggende taken en verantwoordelijkheden in dit segment. André heeft ruime ervaring opgedaan van de IT op gebied van applicatieontwikkeling, database design & maintenance, procesanalyse en projectmanagement. Binnen METRI participeert hij in het bijzonder in benchmark- en sourcing opdrachten met als specialisatie applicatieontwikkeling- en onderhoud.

André heeft tijdens zijn 25 jarige carrière verschillende functies bekleed, waaronder applicatieontwerper- ontwikkelaar, procesanalist en unit manager. In deze laatste functie was hij P & L verantwoordelijk voor de unit Applicatie Management.

Voor vragen over dit onderwerp kunt u rechtstreeks contact opnemen met André Nadorp via 06 12 82 82 18 of door te mailen naar Andre.Nadorp@metrigroup.com

METRI is een Fact Based IT adviesorganisatie gespecialiseerd in sourcing en benchmarking. Daarnaast helpt METRI organisaties bij het verbeteren van de inrichting en besturing als gevolg van sourcing ontwikkelingen- en trends. Door de jarenlange ervaring op het gebied van benchmarking is METRI in staat scenario’s uit te werken voor ieder IT vraagstuk en te toetsen aan de huidige, wereldwijde marktprijsontwikkelingen. Klanten waarderen METRI om haar praktische en professionele benadering.

Lees verder

Laatste IT-nieuws? Volg IDC Metri op LinkedIn

Nieuwsbrief

Boeingavenue 238 - 1119 PZ Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777