Skip to content

METRI geeft research ambities een impuls

Auteur(s): Lucas Blom

Kunt u zich voorstellen… Sytse van der Schaaf

Per januari 2016 is Sytse van der Schaaf aan de slag gegaan als research consultant bij METRI. Hij heeft vijftien jaar ervaring in de IT-journalistiek en heeft voor titels als Computable, Intermediair, IT Executive en CIO Magazine geschreven over IT-management. Door die achtergrond heeft hij de nodige bagage en vaardigheden om trends te spotten, maar vooral ook feit en fictie van elkaar te scheiden. Rode draad in veel van zijn artikelen is het spanningsveld geweest tussen vraag en aanbod van technologie. Nieuwe technologie draagt veel beloftes in zich die in de praktijk soms lastig te realiseren zijn.

METRI levert op feiten gebaseerde IT-advies op het gebied van sourcing en benchmarking. De diensten van METRI zijn erop gericht om organisaties te ondersteunen bij de inrichting en besturing van de IT sourcing processen en voor ieder IT-vraagstuk sourcing scenario’s uit te werken en deze te toetsen aan markt trends en marktprijsontwikkelingen. Het ITFacts4you digitale platform ondersteunt hierbij.

Sytse zal vanuit een bredere researchagenda maar ook vanuit klant specifieke research-papers de METRI markt content in 2016 verder gaan uitbreiden. Samen met de opgebouwde feiten vanuit de jarenlange benchmarking en sourcing praktijk denkt METRI hiermee een belangrijke stap te zetten.

Voor vragen over dit onderwerp kunt u rechtstreeks contact opnemen met Sytse van der Schaaf via sytse.van.der.schaaf@metrigroup.com

 

ScvS2

Lees verder

Laatste IT-nieuws? Volg IDC Metri op LinkedIn

Nieuwsbrief

Boeingavenue 238 - 1119 PZ Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777