Skip to content

Kunt u zich voorstellen….Paul Arntz

Auteur(s): Lucas Blom

Per 1 juli 2017 is Paul Arntz in dienst gekomen bij METRI als Senior Consultant.

Na een studie werktuigbouwkunde trad hij in dienst van Holec, een producent van elektrotechnische componenten. Hier kwam hij in aanraking met logistiek en de automatisering daarvan. In 1989 is hij gaan werken bij InfoStore Nederland dat een zelf ontwikkeld ERP-systeem implementeerde en onderhield. Vanuit een ontwikkeltraject voor een nieuw systeem, diende zich een mogelijkheid aan om een ERP-implementatie uit te voeren in Zuid-Afrika. Na terugkomst in Nederland legde hij zich bij Inter Access toe op implementaties van SAP, waarna hij voor de Managed Services unit op het gebied van SAP, Oracle en infrastructuren is gaan werken.

Paul zal zijn ervaring inbrengen in met name de Governance- en Sourcingtrajecten. Hij heeft ‘met zijn voeten in de modder gestaan’ en kent het klappen van de zweep in de ICT-dienstverlening en het belang van een goede communicatie tussen partijen.

METRI levert op feiten gebaseerde IT-advies op het gebied van sourcing en benchmarking. De diensten van METRI zijn erop gericht om organisaties te ondersteunen bij de inrichting en besturing van de IT sourcing processen en voor ieder IT-vraagstuk sourcing scenario’s uit te werken en deze te toetsen aan markttrends en marktprijsontwikkelingen.

Voor vragen over dit onderwerp kunt u rechtstreeks contact opnemen met Paul Arntz via paul.arntz@metrigroup.com

Lees verder

Laatste IT-nieuws? Volg IDC Metri op LinkedIn

Nieuwsbrief

Boeingavenue 238 - 1119 PZ Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777