Skip to content

Kunt u zich voorstellen…. Herman Gritter

Auteur(s): support

Per maart 2016 is Herman Gritter als Senior Consultant terug in dienst gekomen bij METRI. Herman is sinds 1993 werkzaam in de ICT en heeft een achtergrond in IT-infrastructuur, Applicatie Ontwikkeling, Business Process Design en Project Management.

Herman werkte sinds 2006 bij METRI waar hij in eerste instantie verantwoordelijk was voor het Applicatie domein (inclusief SAP). Na een tussenjaar in 2015 is Herman nu weer terug bij METRI. Herman zet zijn ervaring en kennis op het gebied van infrastructuur, applicaties en het doorrekenen van business cases in ten behoeve van de verschillende soort klant opdrachten die de revue passeren.

METRI levert op feiten gebaseerde IT-advies op het gebied van sourcing en benchmarking. De diensten van METRI zijn erop gericht om organisaties te ondersteunen bij de inrichting en besturing van de IT sourcing processen en voor ieder IT-vraagstuk sourcing scenario’s uit te werken en deze te toetsen aan markttrends en marktprijsontwikkelingen. Het ITFacts4you digitale platform ondersteunt hierbij.

Voor vragen over dit onderwerp kunt u rechtstreeks contact opnemen met Herman Gritter via herman.gritter@metrigroup.com

 

Lees verder

Laatste IT-nieuws? Volg IDC Metri op LinkedIn

Nieuwsbrief

Boeingavenue 238 - 1119 PZ Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777