Skip to content

Kunt u zich voorstellen…. Frank Vogelezang

Auteur(s): Lucas Blom

Per augustus is Frank Vogelezang als Senior Consultant in dienst getreden bij METRI. Frank heeft een uitgebreide carrière in de IT achter de rug waarin het begroten van IT-dienstverlening een rode draad is.

In zijn laatste baan was Frank pricing consultant bij Ordina. Bij zijn binnenkomst in 2010 werd hij gevraagd om binnen Ordina een Pricing Office op te zetten. Daar kon hij zijn begrotingskennis kwijt door een concurrerende prijs te bepalen voor de verschillende vormen van dienstverlening die Ordina bood. Dat ging een stuk verder dan alleen het bouwen van software, omdat er tal van bids voorbijkwamen met een heel diverse achtergrond. Om de diensten tegen een concurrerende prijs neer te kunnen leggen zat hij met diverse contracteigenaren om tafel om de juiste sourcingstrategie te bespreken en uit te leggen onder welke condities werk onderbrengen in Oost-Europa en India werkelijk voordeel oplevert. Sinds eind vorig jaar is hij inhoudelijk betrokken geweest bij het vormgeven van het partnership tussen Ordina en T-Systems en ontwierp hij een prijsmodel voor deze dienstverlening.

Frank zijn focus zal binnen METRI liggen bij Applicatie Benchmarking, maar hij zal zijn kennis en ervaring ook inzetten voor andere disciplines. METRI levert op feiten gebaseerde IT-advies op het gebied van sourcing en benchmarking. De diensten van METRI zijn erop gericht om organisaties te ondersteunen bij de inrichting en besturing van de IT sourcing processen en voor ieder IT-vraagstuk sourcing scenario’s uit te werken en deze te toetsen aan markttrends en marktprijsontwikkelingen. Het ITFacts4you digitale platform ondersteunt hierbij.

Voor vragen over applicatiebenchmarking kunt u rechtstreeks contact opnemen met Frank Vogelezang via frank.vogelezang@metrigroup.com

Lees verder

Laatste IT-nieuws? Volg IDC Metri op LinkedIn

Nieuwsbrief

Boeingavenue 238 - 1119 PZ Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777