Kunt u zich voorstellen… Paul Groen

11 juni 2018

Auteur(s): Lucas

Per juni is Paul Groen als Senior Consultant in dienst getreden bij METRI. Paul is reeds 30 jaar werkzaam in IT, waarin hij heel veel ‘hands on’ ervaring heeft opgedaan als software developer, technisch projectleider, projectmanager, lijnmanager en adviseur.

Paul is ruim 23 jaar werkzaam geweest bij Sogeti. Sinds 2013 is Paul intensief betrokken geweest bij de ontwikkelingen op het gebied van cloud technologie. Paul heeft een belangrijke rol gespeeld in de transities van PostNL en Enexis naar een cloud strategie. De betrokkenheid betrof zowel de aanbiedingsfase (bepalen van de strategie, opstellen van calculaties) als de uitvoeringsfase (projectmanagement, inrichten van de beheerorganisatie). Daarbij is intensief samengewerkt met diverse leveranciers.
Het aandachtgebied van Paul binnen METRI zal vooral liggen op sourcing, cloud transformaties en de financiële consequenties van deze veranderingen.

METRI levert op feiten gebaseerde IT-advies op het gebied van sourcing en benchmarking. De diensten van METRI zijn erop gericht om organisaties te ondersteunen bij de inrichting en besturing van de IT sourcing processen en voor ieder IT-vraagstuk sourcing scenario’s uit te werken en deze te toetsen aan markttrends en marktprijsontwikkelingen. Het ITFacts4you digitale platform ondersteunt hierbij.

Voor vragen over sourcing en transities kunt u rechtstreeks contact opnemen met Paul Groen via paul.groen@metrigroup.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Website by Webroots