Skip to content

Kunt u zich voorstellen…. Joep van Dorp

Auteur(s): Lucas Blom

Per januari 2016 is Joep van Dorp als Senior Consultant in dienst gekomen bij METRI. Joep heeft bijna twintig jaar ervaring in de volle breedte van het IT werkveld. Het grootste gedeelte van zijn loopbaan heeft Joep zich beziggehouden met outsourcetrajecten van servicemanagement, infrastructuur, werkplekken, applicatie management, clouddiensten en HR.

Ook op het gebied van detachering van consultants, competentie ontwikkeling en het managen van fixed price projecten heeft Joep zich een aantal jaar mee bezig gehouden. Daarnaast is Joep gecertificeerd contract manager waarmee hij in combinatie met eerdergenoemde ervaringen een zeer gedegen en professionele consultant is voor het adviseren, opstellen en verbeteren van dienstverlening en contracten.

Joep gaat zich bij METRI bezighouden met selectie en advies voor outsourcing trajecten, bid processen en is verantwoordelijk voor het bedienen van een aantal klanten binnen METRI.

METRI levert op feiten gebaseerde IT-advies op het gebied van sourcing en benchmarking. De diensten van METRI zijn erop gericht om organisaties te ondersteunen bij de inrichting en besturing van de IT sourcing processen en voor ieder IT-vraagstuk sourcing scenario’s uit te werken en deze te toetsen aan markttrends en marktprijsontwikkelingen. Het ITFacts4you digitale platform ondersteunt hierbij.

Voor vragen over dit onderwerp kunt u rechtstreeks contact opnemen met Joep van Dorp via joep.van.dorp@metrigroup.com

JvD2

Lees verder

Laatste IT-nieuws? Volg IDC Metri op LinkedIn

Nieuwsbrief

Boeingavenue 238 - 1119 PZ Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777