Als alles verandert – technologie, economie, samenleving – wat doe je dan? Als de organisatiestructuur van je bedrijf een showstopper voor innovatie blijkt te zijn, wat doe je dan? En als je disruptie zo langzamerhand niet meer zo’n fijne ontwikkeling vindt..?
Als alles verandert, moet je alles veranderen!

Om te beginnen de manier van werken en de purpose van je organisatie. Hoe werkt een wendbare, dynamische organisatie? Wat werkt het beste als het om innovatief vermogen gaat? Identiteit en purpose, of wel samenwerken rond een gezamenlijk doel, winnen terrein op command-and-control. Maar wat zijn de kenmerken van een purpose-driven organization? Hiërarchische structuren maken plaats voor alternatieve vormen, zoals Holacracy en Scaling Agile. Wat werkt in welke situatie en wat past bij de cultuur van jouw organisatie?

En wat is de rol van IT in dit geheel? Hoe maken we optimaal gebruik van de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van business technology? En laten we de rollen van de CEO, CIO en CDO niet uitvlakken. Ook zij veranderen.

Kansen volop, mits je niet bang bent te veranderen. Change everything! staat centraal op de Business Innovation Summit 2018. Mis het niet!