IDC neemt Metri over

Auteur(s): Lucas Blom

Creëert een end-to-end informatiebron voor benchmarks voor IT-beslissers/kopers

De deal breidt IDC’s sourcing advies capaciteiten aanzienlijk uit om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse IT-beslissers/kopers.

NEEDHAM, Massachusetts, 18 mei 2021 – International Data Corporation (IDC) heeft Metri overgenomen, een onafhankelijk adviesbureau voor IT-benchmarking, sourcing en prestatiemeting. De deal voegt IT-budget en operationele benchmarking mogelijkheden toe aan IDC’s bestaande robuuste prijs & kosten benchmarking-oplossingen, waardoor een ongeëvenaarde end-to-end informatiebron voor de IT-beslissers wordt gecreëerd die meetbare bedrijfswaarde zal helpen stimuleren.

Door de wereldwijde expertise van IDC te combineren met Metri’s uitgebreide inzichten in benchmark gegevens van IT-beslissers en leveranciers, krijgen IT-beslissers nu toegang tot een uitgebreide bron van IT-planningsinformatie die hen zal helpen sneller innovatie te stimuleren en te besparen op IT-investeringen.

De IDG familie, Inc. is verheugd dat Metri zich bij ons aansluit bij onze missie om het wereldwijde publiek te helpen bij het nemen van de beste data gedreven beslissingen over de aankoop van technologie“, aldus Mohamad Ali, CEO van IDG, Inc., het moederbedrijf van IDC. “Door de bestaande sourcing expertise van IDC te combineren met de uitgebreide benchmark kennis en experts van Metri, krijgt u de meest betrouwbare inzichten in de branche die onze IT-inkopers nodig hebben om cruciale investeringsbeslissingen te nemen.”

In de voortdurend evoluerende digitale economie en omgeving van vandaag is toegang tot tools en gegevens die helpen bij scenario planning en analyse van businesscases van cruciaal belang. Via zijn benchmark- en prijsmodellen biedt Metri’s uitgebreide database met gegevens over kwaliteit, kosten en prijzen CXO’s de transparantie, voorspelbaarheid en flexibiliteit die ze nodig hebben om IT-services te vinden.

Door zich aan te sluiten bij IDC, is Metri in staat om de internationale voetafdruk van onze unieke onafhankelijke benchmark- en sourcing capaciteiten uit te breiden“, aldus Bart de Ruijter, oprichter van Metri. “De overname is een bevestiging van de manier waarop IT beslissers en leveranciers Metri waarderen voor onze op feiten gebaseerde adviesdiensten. We zijn erg trots om deel uit te maken van de IDC-familie en kijken ernaar uit om deze in de breedte en diepte op de markt te brengen.

Het alomtegenwoordige gebruik van technologie in het bedrijfsleven heeft de manier waarop organisaties denken over IT-benchmarks drastisch veranderd“, aldus Crawford Del Prete, president van IDC. “We zijn verheugd Metri te verwelkomen bij IDC en onze data en research te verdiepen die organisaties zullen helpen bij het plannen, uitvoeren en optimaliseren van IT- en bedrijfsinitiatieven. Vandaag markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van IDC’s capaciteiten die IT beslissers en CXO’s adviseren en ondersteunen bij het gebruik van technologie om verder te bouwen in de toekomst.

Over IDC

International Data Corporation (IDC), is de belangrijkste wereldwijde leverancier van marktinformatie, adviesdiensten en evenementen voor de informatietechnologie, markten voor telecommunicatie en consumententechnologie. Met meer dan 1.100 analisten over de hele wereld biedt IDC wereldwijde, regionale en lokale expertise op het gebied van technologie, IT-benchmarking en sourcing, evenals kansen en trends in de branche in meer dan 110 landen. De analyse en het inzicht van IDC helpen IT-professionals, bedrijfsleiders en de investeringsgemeenschap om op feiten gebaseerde technologiebeslissingen te nemen en hun belangrijkste zakelijke doelstellingen te bereiken. IDC, opgericht in 1964, is een volledige dochteronderneming van International Data Group (IDG), ‘s werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van technische media, data en marketingservices. Bezoek www.idc.com voor meer informatie over IDC. Volg IDC op Twitter op @IDC and LinkedIn. Abonneer u op de IDC-blog voor nieuws en inzichten uit de branche.

Over Metri

Metri is een toonaangevende leverancier van adviesdiensten voor IT-benchmarking en sourcing. Metri, opgericht in 2003, biedt een uitgebreide database, een geautomatiseerd platform en toonaangevende experts die samen organisaties helpen om het meeste uit elke euro die in IT wordt geïnvesteerd, te halen. Metri gebruikt een op feiten gebaseerde bottom-up benadering door gebruik te maken van zijn uitgebreide database met gegevens van leveranciers, klanten en commercieel verkregen gegevens om innovatie te ondersteunen en het creëren van bedrijfswaarde voor klanten te stimuleren. Met hun hulp kunnen klanten hun IT-budgetplanning maximaliseren, hun technische schuld verlagen en de time-to-market versnellen.


Voor meer informatie:

Melissa Kaufman
VP, Marketing
IDC
E: mkaufman@idc.com

Sergej Berendsen
Algemeen Directeur
Metri
E: sergej.berendsen@metrigroup.comDeel dit artikel:

Boeingavenue 251 - 1119 PD Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777