Alle leveranciers claimen High Performance Teams te leveren, maar kwantificeren dit niet en leveren op basis van Time en Material (uren * uurtarief), zonder ownership te pakken voor het geleverde product. Er is geen prikkel om productiever te worden en betere kwaliteit te leveren. Wel om meer uren te besteden en dat gebeurt dan ook vaak. Om kosten te besparen en de geleverde waarde per team te vergroten is een stuurmechanisme noodzakelijk.

Metri SPM meet de productiviteit, kosten efficiëntie, leversnelheid en kwaliteit van de door leveranciers geleverde agile teams op een objectieve, herhaalbare, verifieerbare en vergelijkbare manier en vergelijkt dit met de markt. Met deze dienst houdt u de leverancier scherp, krijgt u de beste mensen en wordt het mogelijk leveranciers op basis van geleverde waarde te betalen in plaats van bestede uren.

De dienst maakt gebruik van de wereldwijd toonaangevende technologie CAST AIP om de kwaliteit van de software te meten tegen alle gangbare internationale standaarden en best practices en de output van de teams op een gestandaardiseerde manier vast te stellen.

Supplier Performance Monitor

Meer weten?

Spreek direct een specialist, neem contact op met IDC Metri voor een snel en duidelijk antwoord: