Cast

Hoe kun je een project voor digitale transformatie of digitale modernisering starten als je niet weet wat je hebt? Elke CIO en IT-beslissers moeten in staat zijn om hun toepassingsportfolio te analyseren en een beoordeling van de applicatieportfolio te maken. CAST Highlight is een product van CAST, de marktleider in Software Intelligence. CAST-technologie helpt digitale leiders en doeners om de waarheid te zien, software-genieën te worden en super software te leveren – veerkrachtige, responsieve, veilige en beveiligde software.

CAST Highlight rationaliseert en optimaliseert uw applicatieportfolio, waardoor IT-beslissers de kans krijgen om de governance te verbeteren, applicatieportfolio’s te optimaliseren en budgettaire aanpassingen door te voeren. Onze oplossing vergemakkelijkt de analyse van applicatieportfolio’s en helpt bij het beoordelen van risico’s, kosten, documentatie, complexiteit en strategie. CAST Highlight werkt samen met bedrijven zoals Sabadell, BMW en Microsoft om de tevredenheid van eindgebruikers en time-to-market te verbeteren, bedrijfsonderbrekingen te voorkomen en de kosten te verlagen.

CloudReadiness

IT Portfolio Baselining

Meer weten?

Spreek gelijk een specialist, neem contact op met METRI voor een snel en duidelijk antwoord:

Stel je vraag

Meer weten over de samenwerking tussen METRI en Cast?

METRI heeft een exclusive partnership met Cast, een leverancier van hulpmiddelen voor het doormeten van softwarecode. METRI ziet de overeenkomst als een strategische en logische uitbreiding op bestaande benchmarking en de activiteiten om de prestaties te meten van leveranciers in het applicatiedomein.

De samenwerking heeft tot doel organisaties op een kostenefficiënte manier inzicht te laten krijgen in de omvang en kwaliteit van applicaties. Hiermee zijn de prestaties te meten van interne of externe leveranciers die het onderhoud en beheer van applicaties uitvoeren. Met een geautomatiseerde functiepuntanalyse, gebaseerd op internationale standaarden, helpt METRI organisaties de productiviteit, kosten, time-to-market en de kwaliteit van softwareontwikkeling tot in detail inzichtelijk te maken. Met deze op feiten gebaseerde inzichten zijn betere beslissingen te nemen, aldus het advieskantoor.

Cast is een van oorsprong Franse leverancier van softwaretools en is gespecialiseerd in het analyseren en meten van softwarecode. Opgericht in 1990 heeft Cast een notering aan de Euronext (CAS) en bedient het klanten in Noord-Amerika, Europa en India. Het Benelux-kantoor staat in Brussel.

Meer en meer bedrijven beseffen dat software de sleutel is tot hun toekomst. Om die reden is het belang van applicatieontwikkeling de afgelopen jaren flink toegenomen, stelt Paul Cornelisse, algemeen directeur Metri: ‘Applicatieontwikkeling wordt een onderscheidende factor voor bedrijven in tal van markten. Er bestaan grote verschillen in de markt als het gaat om productiviteit, kosten, snelheid en kwaliteit van softwareontwikkeling, die in de gehanteerde uurtarieven niet tot uitdrukking komen. Bedrijven hebben behoefte aan meer duidelijkheid over de productiviteit en kwaliteit van hun interne of externe softwareontwikkeling.’

Met de verschillende tools uit het Cast-portfolio kan METRI geautomatiseerd functiepunten meten, de structurele kwaliteit van softwarecode beoordelen en de prestaties van leveranciers doormeten. Dit resulteert in een hogere transparantie in de kosten en de voorspelbaarheid van projecten. Deze aanpak helpt it-managers de juiste sourcing-strategie toe te passen op hun applicatieontwikkeling’, aldus Cornelisse.

Opgenomen Webinars

Harold van Heeringen, Senior Consultant, METRI en Alexandre Charlet, hoofd van Field Operations – Benelux, CAST leggen uit in onderstaand webinar waarom de markt worstelt met het management van agile teams.

De laatste jaren zijn er veel bekende beveiligingslekken geweest. Veel internationale standaarden voor informatiebeveiliging zijn gericht op de beveiliging van bestaande systemen en infrastructuur, zoals netwerken en werkplekken. Softwareontwikkeling wordt vaak als een gedachte beschouwd. Impliciet wordt verondersteld dat ontwikkelaars of de leverancier zich zorgen maken over veiligheid, terwijl de klant vaak te weinig expliciete eisen stelt aan de beveiliging.

Content

Boeingavenue 251 - 1119 PD Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777