Financiële data analyse

Innovaties volgen elkaar snel op en zijn vrijwel altijd technologie gestuurd. Juist nu is het krijgen van een goed beeld van de veranderingen en snelle vertaling in services een concurrentiemiddel geworden. Optimaal inzicht in de kosten en de opbrengsten van bestaande en nieuwe IT oplossingen zijn onontbeerlijk om klaar te zijn voor de toekomst.

Het inzichtelijk maken en kunnen toetsen van IT kosten en de performance van IT diensten wint aan belang. Hierdoor zijn prijzen van producten en diensten en de kosten van technologie oplossingen belangrijker dan ooit tevoren. Anders dan voorheen wordt IT benchmarking steeds meer gebruikt als een service om de kosten continue te meten. METRI onderbouwt uw beslissingen met feiten.

Met de inzet van de volledig geautomatiseerde METRI benchmark omgeving, ITFacts4you, creëert METRI een drastische verandering in het IT benchmark domein. Niet alleen kunt u uw omgeving benchmarken met die van vergelijkbare bedrijven, daarnaast kunt u ook scenario’s, landing zones en business cases maken om zo sourcing besluiten vooraf te toetsen en te voorzien van financiële bandbreedtes.

Meer weten?

Spreek gelijk een specialist, neem contact op met METRI voor een snel en duidelijk antwoord:

Stel je vraag

Boeingavenue 251 - 1119 PD Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777