Transitie en Transformatie

Als er één onderwerp de laatste jaren onder druk van de digitalisering snel veranderd is, dan is het de feitelijke implementatie van de gekozen IT oplossing. In plaats van grootschalige en lang durende implementaties wordt er steeds vaker gekozen voor kortere en compactere verandertrajecten. Ook al zijn zij kort de impact van dit soort veranderingen op de business van de klant kan heel groot uitpakken.

De integratie van hybride cloud oplossingen samen met bestaande legacy applicatie omgevingen maakt dat er steeds vroeger in een selectietraject gekeken moet worden naar de impact en gevolgen van een transitie die komen gaat.

Het overstappen op nieuwe of verbeterde dienstverlening vormt een essentieel onderdeel van de transitie. Deze transformatie wordt vaak vormgegeven in heldere en concrete verbeterprojecten die ook onderdeel zijn van een sourcing overeenkomst. Het is essentieel om hier aandacht aan te besteden. Vaak is de overgang naar een nieuwe leverancier ingegeven door de behoefte om zaken te veranderen, te verbeteren en te versnellen.

In transities is het competent leiding geven aan veranderingen een essentiële rol. Desgevraagd gaat METRI verder dan advies en kunnen wij ook een pragmatische en deskundige interim-manager, programmamanager of projectleider leveren.

Zowel vanuit financieel als vanuit operationeel oogpunt wint de transitiefase aan belang in sourcingtrajecten. In een tijdelijke regierol vervult METRI een spilfunctie in bij het doorvoeren van soms lastige beslissingen die nodig zijn om deze veranderingstrajecten tot een succes te maken. Deze managers hebben door hun uitgebreide ervaring en kennis binnen een specifiek werkgebied alle bagage in huis om competent leiding te geven aan dergelijke transities.

Het financieel vergelijken en transparant maken de Transitie en Transformatie kosten behoort tot de gestandaardiseerde METRI benchmark aanpak. Zowel voor Connectivity, Infrastructuur als ook Applicatie dienstverlening.

Meer weten?

Spreek direct een specialist, neem contact op met METRI voor een snel en duidelijk antwoord:

Stel je vraag

References

SAP RightSourcing

Lees Meer

Provinciale overheidsinstelling

Lees Meer

Scheepsbouwer

Lees Meer

Boeingavenue 251 - 1119 PD Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777