IT Sourcing

Succesvolle IT-sourcing is een combinatie van vernieuwende, steeds vaker digitale dienstverlening en flexibiliteit om hierop in te spelen. Het tempo, waarin de sourcingmarkt verandert, neemt exponentieel toe door de beschikbaarheid en bereikbaarheid van digitale middelen en de inzetbaarheid hiervan ten behoeve van bestaande en nieuwe businessmodellen. De IT (Out)sourcing wereld ondergaat hierdoor een grote transformatie.

Zowel klanten als IT-dienstverleners ondervinden dit dagelijks aan den lijve. De laagdrempeligheid en de toegankelijkheid van data, capaciteit en directe beschikbaarheid van IT-diensten zijn vrijwel onbegrensd. De dienstverleners proberen in hoog tempo nieuwe digitale diensten te ontwikkelen rondom zaken zoals data, mobile, security, IoT en blockchain.

De time-to-market en de levensduur van deze nieuwe oplossingen is drastisch ingekort. Dit vraagt om heel creatieve, innovatieve, flexibele en snel bewegende organisaties. De klant staat centraal en klanttevredenheid is een van de belangrijkste KPI’s geworden. De wijze waarop producten en diensten besteld, geleverd en afgerekend worden verandert razendsnel.

De IT-dienstverleners vormen zich om tot cloud service integrators die klanten ondersteunen bij digitale transformaties vaak samen met een ecosysteem van gespecialiseerde marktpartijen. Klantorganisaties moeten zwaar investeren in de inrichting en besturing van hun IT-organisatie; veranderingen in business modellen en sourcing keuzes vragen een andere aanpak, andere rollen en nieuwe capabilities.

De ondersteuning die METRI levert op het gebied van IT-sourcing is een ideale mix van veel kennis en ervaring op het gebied van financiële data analyse, IT-sourcing, mens en organisatie.

In METRI’s visie moet een duurzame relatie tussen klant en leverancier gebaseerd zijn op transparantie over feiten en uitgangspunten. Die helderheid legt een stevig fundament onder een langdurige relatie. e  facts en met oog voor een specifieke uitgangssituatie en context .

Meer weten?

Spreek direct een specialist, neem contact op met METRI voor een snel en duidelijk antwoord:

Stel je vraag

References

Stedin

Lees Meer

Non-food retailer

Lees Meer

Kansspelorganisatie

Lees Meer

Boeingavenue 251 - 1119 PD Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777