Skip to content

Benchmark Consultant

Auteur(s): Other

De uitdaging

METRI adviseert de grootste bedrijven van Nederland op het gebied van benchmarking en IT sourcing advies. Je werkt in flexibele teams met professionals met elk hun eigen expertise. Collega’s waar jij veel van kunt leren en met wie je continu kunt sparren. Om de beste resultaten te behalen krijg je veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Mogelijke projecten zijn het samen met de klant ontwikkelen van de financiële kant (business case, landingzone) van een sourcing strategie, het uitvoeren van applicatie benchmark voor een shared service center of retailer of een IT spend analyse doen ter voorbereiding van een RfP selectie traject voor een waterleiding bedrijf.

De markt van IT en Telecom is volop in beweging. Transparantie, flexibiliteit en objectiviteit in de beoordeling en sturing van IT en Telecom diensten is belangrijker dan ooit. Sourcing advies is steeds meer gebaseerd op deze fact based analyses. METRI is al ruim 12 jaar marktleider op deze terreinen en groeit gestaag door. Zowel klanten maar ook IT service providers prijzen METRI om haar fact based kennis en objectieve aanpak van sourcing en benchmarking trajecten. Met onze vernieuwende ITfacts4you benchmarking SaaS platform voegen we een nieuwe dimensie toe aan onze reguliere benchmarking activiteiten; scenarioanalyse, trendwatching en contract monitoring. Wil jij samen met je METRI collega’s verder groeien in deze markt? Dan is METRI de werkgever voor jou!

Work hard, play hard

Je moet in ons team passen, METRI’s motto: work hard, play hard. We gaan altijd voor het beste resultaat, maar er is ook ruimte voor ontspanning. Bedrijfsdagen gaan gepaard met sportieve evenementen. Teamgeest is belangrijk, ambitie en sterke resultaatgerichtheid ook. Dat alles in combinatie met de nodige ontspanning. Niet geheel toevallig loopt er wekelijks een sportmasseur rond om een ieder die daar behoefte aan heeft goed los te maken. Maar niets moet. Ook dat is METRI.

Wie zoeken wij

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in vergelijkbare financiële en IT benchmark omgevingen zowel voor WAN/Telecom/ Infrastructuur/Cloud.
 • IT spend analyses, business case activiteiten kennen geen geheimen voor je.
 • Ervaring met de IT service provider markt is een pre.
 • Natuurlijk volg je de ontwikkelingen op het gebied van IaaS, PaaS, SaaS en software defined netwerken al jaren.
 • Je bent sparringpartner op management niveau en je weet hoe je praktische ervaring omzet in deelbare kennis.
 • Het samenwerken in flexibele teams heeft geen verassingen meer voor jou. Teamgeest staat hoog in het vaandel evenals stevige ambitie en sterke resultaat gerichtheid. Innovatieve en creatieve geest.

Wat bieden wij jou

 • 25 Fantastische collega’s om mee te sparren in een platte organisatie structuur.
 • Een flexibel in te richten werkweek.
 • Een marktconform salaris, Prestatiebeloning, Pensioenbijdrage en 25 vakantiedagen.
 • Volop mogelijkheden om de komende jaren door te groeien.
 • Persoonlijk, jaarlijks opleidingsbudget.
 • Mobiliteitsvergoeding die je kunt gebruiken voor een leaseauto of bruto kan laten uitkeren.

Denk jij goed te passen bij METRI? Neem contact op met Paul Cornelisse op telefoonnummer 020-6551777 of stuur je motivatie en CV naar jody.gelauff@metrigroup.com

Lees verder

Laatste IT-nieuws? Volg IDC Metri op LinkedIn

Nieuwsbrief

Boeingavenue 238 - 1119 PZ Schiphol-Rijk - Nederland - Tel + 31 20 655 1777