Events

 • Jaarcongres Innovatie & Transformatie
  15/09/2016

  Jaarcongres Innovatie en Transformatie, is het jaarlijkse netwerkevent voor IT-executives en senior IT-management die innovatie, transformatie en business alignment hoog op de agenda hebben staan. Tijdens dit evenement is ICT Media jaarlijks gastheer voor 250 tot 300 IT-executives, waarbij ook de klantzijde van de markt sterk vertegenwoordigd is! Gedurende deze dag worden tal van sessies gegeven (plenair-, peer-, rondetafel- en expertsessies). ’s Avonds vindt een exclusief VIP Diner plaats.

  Dit jaar staat het Jaarcongres Innovatie en Transformatie in het thema: Het startpunt van digital succes.

  Bekijk de site voor meer informatie

 • Het Outsourcing Kenniscongres 2016
  22/09/2016

  Het thema dat dit jaar door de programmacommissie is gekozen luidt: “De Sourcingcycle, kennis, praktijk en inspiratie”. Veel onderwerpen die tijdens PON bijeenkomsten worden behandeld zijn terug te leiden naar één van de fasen van de PON Sourcing Lifecycle. De cirkel die wordt doorlopen van het begin tot het einde van een outsourcing. Tijdens het kenniscongres van 2016 willen we een zo breed mogelijk beeld geven van alle fasen uit deze Sourcing Lifecycle. Met daarbij ruimte voor theorie, praktijk en inspiratie.

  Meer informatie

 • METRI Bike Tour
  23/09/2016

  METRI Bike tour editie 2

  Start vanuit Vitens, locatie Zwolle.

  Afstand 90 kilometer

  Meer infomatie volgt spoedig.

 • CIODAY 2016
  29/11/2016

  Congres Beurs van Berlage, Amsterdam

  CIODAY is hét jaarlijkse netwerkevent voor de absolute top binnen de IT-markt. Dit tweedaags evenement is het jaarlijkse ontmoetingspunt van zo’n 600 CIO’s, IT VP’s en IT-directors, waarbij de afnemerzijde van de markt altijd goed vertegenwoordigd is (circa 70%!). Deze twee dagen ziten vol met sessies, keynotes en andere interessante onderdelen:

  1. Exclusieve master classes met topsprekers
  2. VIP Dinner
  3. Plenaire sessies met topsprekers
  4. Inspirerende peersessies
  5. Interactieve rondetafelsessies
  6. Diepgaande expertsessies
  7. Bekendmaking van de CIO of the Year

  Zie ook de CIODAY-website.

 • Outsource Summit & OM Dinershow
  15/12/2016

  Ook de OM Diner Show kenmerkt zich door zijn feestelijke karakter. Een fantastische gala-avond met spectaculaire optredens. Circa 250 sourcing executives komen er graag netwerken en de uitreiking van de TOMMIES bijwonen. Dit zijn de Sourcing Awards voor de:

  • Meest Inspirerende Sourcing Manager;
  • Meest Succesvolle Sourcing Bedrijf;
  • Meest Innovatieve Outsourcing Vendor;

  Voor meer informatie.

Past Events

 • Sourcing Day 2016
  16/06/2016

  Sourcing Day, voorheen Jaarcongres Strategic Sourcing, in 2010 voor het eerst met groot succes georganiseerd, is hét congres voor alle decision makers uit verschillende disciplines die onderwerpen als governance, demand & supply management, contracting, offshoring, nearshoring, multivendor sourcing, cost savings en insourcing hoog op hun agenda hebben staan. Tijdens dit evenement verwelkomen wij ruim 300 managers en executives, waarbij, net als bij de andere congressen, de afnemerzijde van de markt de boventoon voert. Gedurende de dag worden tal van sessies gegeven (plenaire, peer-, rondetafel- en expertsessies), waarbij ’s avonds, tijdens het het exclusieve VIP Diner, in een sfeervolle ambiance kan worden nagepraat.

  Paneldiscussie: IT-egosysteem wordt IT-ecosysteem

  Grote verschuivingen op technologisch, maatschappelijk en economisch terrein vragen om nieuwe verbindingen tussen leveranciers van IT-diensten en hun klanten. De huidige wisselwerking is te zeer gebaseerd op de ego’s en eigenbelangen van individuen en organisaties, en doet geen recht aan de bredere dynamiek. Kennis en inzicht in de ontwikkelingen en het bij elkaar brengen van CIO’s en leveranciers is een stap in de richting van een nieuw sourcing-ecosysteem. Paul Cornelisse, directeur van sourcing- en benchmarkspecialist METRI gaf daartoe de aanzet met het project Oog om oog, hand in hand – Van egosysteem naar ecosysteem!

  Panelleden o.a.: Jens Burgers, CIO Action; Stella Kuin, CIO HU; Carlo Schreurs, Director Development & Operations Corporate ICT Frieslandcampina

  Discussie staat onder leiding van Hotze Zijlstra, Hoofdredacteur CIO Magazine, en Paul Cornelisse, Directeur METRI.

  Voor meer informatie

 • Lancering IT-EGO
  09/06/2016

  Alle rapporten en goedbedoelde initiatieven ten spijt lijkt onze IT-sector steeds meer op de fast food-branche. Dagelijkse verleidingen vliegen ons om de oren, meer voor minder. Van hype naar hype en liefst heel snel. Een groep van ruim 20 CIO’s en executives van IT-leveranciers probeert deze cyclus te doorbreken. Samen met METRI nemen ze het initiatief om, op basis van open gesprekken en stevige discussies, elkaar uit te leggen wat het belang van een goede en professionele langetermijnrelatie is passend bij de volatiele IT-markt. Wat verwachten we van elkaar, wat verbaast ons, hoe zouden we willen dat het ging?

  Pre-order het gratis e-book via metriresearch.

 • CIO Summit – Digitale Onderneming
  02/02/2016

  De CIO Summit 2016 staat in het teken van het digitaliseren van alle aspecten van de bedrijfsvoering: van leiderschap en informatiebeveiliging, tot aan klantbeleving en organisatiestructuren die een digitale onderneming vormgeven. Kijk hier voor meer informatie.

 • OM Dinershow 2015
  10/12/2015

  Klik hier voor meer informatie.

 • CIO Days 2015 – Believe iT
  24/11/2015

  De CIO day 2015 – Believe iT!

  Een sfeerimpressie van de CIO Day 2015

  Bron: www.cioday.nl

 • Hét Outsourcing Congres 2015
  12/11/2015

  Transformeren doe je zo; van 10 jaar oudsourcing naar nieuwsourcing

  Dit jaar vindt hét Outsourcing Congres van het PON plaats op 12 november.

  De programma-commissie is druk bezig met de invulling van het programma. Kijk hier voor meer informatie.

 • 600Minutes CFO
  23/09/2015

  Versterken van het zakelijke netwerk en wisselen van ideëen met uw peers en collega’s. Tijdens dit evenement zijn er inspirerende keynotes en ontmoet u de belangrijkste dienstverleners. Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

  Hoofd thema’s van deze dag

  • Een strategische koers: Het hoofd boven water in een veranderende wereld;
  • Effectief risico’s afdekken door monitoring en forecasting;
  • De CFO als hoofdrolspeler bij innovatie;
  • Met BI en Big data naar bruikbare managementinformatie.

  Een korte terugblik door Bart de Ruijter op het event.

 • METRI Bike Tour
  18/09/2015

  Wielertour met het METRI team van circa 80 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug. Het was een geweldige dag en zeker voor herhaling vatbaar.